Tillbaka hårdare än någonsin!

Vill börja med att gratulera Göransson till en fantastiskt vacker cykel, må alla billister akta sig.

Sorry att jag varit borta allt för länge men julbestyren har tagit överhand. Men idag hittade jag tillbaka efter att nyheterna hade tagit upp något mycket intressant.

Sofie förlorade sin ersättning när sonen dog i cancer

"Hans mamma Sofie Karlsson, som varit hemma med sin sjuke son på sjukskrivning och mammaledighet, hade svårt att orka med någonting."

Denna nyhet har kaplats ut över landet i brist på annat viktigt idag under julens nyhetstorka och journalisternas semesterfirande.

Det är väll självklart att samma regler skall gälla för Sofie som för resten av svenskarna. I tv säger hon att det verkar som att staten spelar gud och vill sätta dit henne. Visst är det tragiskt allt som hänt men inte skall denna tjej bli särbehandlad enbart för ett dödsfall. Regler är regler och skall efterföljas om vi skall ha en fungerande rättstat.

Källa: Expressen


PS: Jag är SAAB ägare nu.

/Fredriksson

Bilister

Se upp i trafiken! Idag var det nära att denna blogg som haft lite vinteruppehåll blev en bloggare fattigare! Jag skulle hämta min nya cykel och på vägen hem så cyklade jag lite fel och det hann bli mörkt! Den är helt ny och jag kom i en väl upplyst nerförsbacke ljus hade inte gjort att jag hade synts mer! Jag var delvis vitklädd och hade reflexer! Jag ser att bilen står och är på väg ut så jag bromsar in. Ser att han står still och uppfattar det som han ser mig! Så jag släpper bromsen och då kör han!

Jag och min cykel klarar precis att veja och får bara en liten kontakt som resulterar i var som ser ut som två stenskott på min framgaffel. Hans bil fick en liten smäll och han kan beställa en ny registreringsskylt! När han steg ur bilen så stod det klart att han inte tittat efter bilar när han stod stilla utan han satt och försökte trösta sin lilla dotter!

Man vill förbjuda människor att prata i mobil när de kör bil! Förbjud då också små barn i bilen!


Min nya cykel som nu har två små stenskott i gaffeln....


BYE BYE SAAB!

Tråkigt men lika bra, inge ville köpa kära SAAB, då skall det läggas ner helt rätt beslut men jag kommer sakna SAAB. Köper mig en imorgon å ser hur affektionsvärdet stiger ju äldre den blir.


/Fredriksson

En stund i soffan!

Fantastiskt satte mig ner i soffan och läste igenom SVTs Texttv när jag plötsligt hajade till rejält på en av rubrikerna: "Kvinna beroende av energidryck".

Hon skall tydligen dricka sju st Red Bull dagligen, det är en mycket hög dos påpekar en läkare. Jag tror att det finns många idrottsmän och kvinnor sponsrade av Red Bull som dricker samma mängd till och från samt att det finns tusentals personer som får i sig mer koffein via kaffe varje dag. Skall staten betala deras "avgiftning" med?

Det är absurt, det går inte att bli beroende av Red Bull skitsnack säger jag. Jag kommer aldrig acceptera det, aldrig någonsin.

Artikel är komisk med meningar likt denna "Kvinnan har använt energi drycker sedan 2003". Som om det skulle vara någon typ av drog. Det är snabbenergi i form av socker och koffein. Det är vad det är!

/Fredriksson

Julklappar!

Det ät snart jul och då är det många av oss som älskar att slå sig ner framför brasan med en bra bok! Jag är ingen deckarfantast, jag kommer aldrig läsa något av kommunisten Stieg Larsson och böckerna om Wallander har jag inte läst men däremot sett filmerna.

 

Mitt tips är att i år läsa om hjälte i mina ögon. En man som det är lätt att få sympatier för! En man som räddade sin stad från en pedofil. Mannen jag pratar om är Rickard Flinga, mannen som tog lagen i egna händer och åkte hem till mannen som våldtagit hans dotter! Rickard är i mitt tycke en hjälte! Ett lästips för stranden i Phuket ”Iskallt och stenhårt”! 36 Kr på Bokus! Vem har råd att inte läsa den!

 

Jag förstår inte att återfallsbrottslingar i pedofilträsket inte kan dömas hårdare! Längre tid i fängelse, tid som vi slipper dem på gatan och därmed slipper nya övergrep! Kemisk kastrering är för mig ett skämt! Käkar de anabola så försvinner effekten och de ger sig på första bästa barn igen!

 

Jag vill ha längre fängelsestraff för idioterna och riktig kastrering! Det är inga gener som ska föras vidare! Rickard Flinga är en hjälte som borde hyllas att han istället fick sitta 20 år i USA är skamligt! Han borde fått något fredspris! Däremot Annika Östberg tycker jag inte förtjänar det utrymme hon fått i svenskpress! Men det är en annan femma!

 

När ni ändå är i Thailand så läs boken ”Diplomatdottern” så ni inte vågar gå genom säkerhetskontrollen på flygplatsen! Bra bok som också kostar 36 kr på bokus!


Mycket av varje gör dig lyckligast!

På en av de svenska publikservice kanalerna visas varje fredag Skalvan, en norsk talkshow som samsänds i de två länderna. Inget ont om Skalvan, det var bara lite bakgrundsinformation. Men publikservice kan vi ju slänga i kvarnen och tv-licensen kommer jag aldrig betala.

Men nu till det väsentliga. Världsartisten Robbie Williams var på plats efter ett ca 3 år långt uppehåll är han tillbaka i rampljuset. Denna kille har festat som ingen annan men är fortfarande i god form. Visst har det krävts en och annan avgiftning och ett och annat uppehåll men han håller sig fortfarande pigg och fräsch trots sitt bitvis hårde levende.

Han förklarade att han ständigt fick tampas med två viljor den ena som enbart ville festa och åter festa, den andra sidan lockade honom att leva sunt träna och ta hand om sin kropp. Jag tror att hitta balansen mellan dessa två viljor är de som gör att du blir lycklig och kommer leva ett långt liv. Visst Robbie kanske har knaprat ett par tabeltter för mycket i sina dagar och det är inte det jag uppmuntrar till.

Men att enbart leva på morätter och avgiftningsdrycker och klä sig i hampa kommer inte göra det lycklig, inte heller kommer ett ständigt festande och total avsaknad av omtanke för din kropp göra det heller.

Dock kommer kobinationen av att äta sunt, träna regelbundet och festa när du känner för dig göra dig lycklig. Det viktiga är att du inte kompromissar bort saker som gör dig glad och lycklig utan hittar vägar till att utföra dessa.

Till alla som påstår att denna kobination av liv inte fungerar säger jag bara ni har för dålig självdisciplin.


Varför välja när du kan få båda?

/Fredriksson

Tack Maud!

I Sverige har det under 2009 debatterats flittig om Svensk bilindustri! I Tyskland har man haft liknande problem och detta har lösts genom en skrotningspremie! Bor man i tyskland och har haft sin kärra i ett år och bilen är äldre än nio år så får man 2 500 Euro för sin bil, dvs. 26 873,75 (forex.se 2009-12-14)

Denna premie kommer bara att användas under 2009 dvs. 2010 kommer den inte längre att användas! Så inte bara att det inte kommer att säljas en enda bil i tyskland i januari i Tyskland! Deras ekonomiska kris kommer att bli ännu värre! Företag som haft problem innan krisen kommer nu att få större problem! Volkswagen kommer att klara sig bra! De har gjort jättevinster under krisen men övriga kommer att få det jobbigt! Mercedes, BMW och inte minst den del som GM nu funderar på att behålla, nämligen Opel.

Detta är företag som såg ut att gå mot en mörk framtid men tack vare premien kunnat fortsätta med sin oekonomiska verksamhet! Jag vill hylla Maud Olofsson för att hon inte infört några incitament att rädda en olönsam industri! Sen anser jag hon är helt ute och cyklar när hon pratar om miljöbilar, Sverige är en för liten marknad för att någon överhuvudtaget skulle bry sig!

Men tack Maud för att du inte räddat SAAB genom onödiga program som bara hade givigt bitter eftersmak!


Nästa års Nobelvinnare!

Idag så får världens första inkvoterade president nobels fredspris! För mig är det ett skämt! Jag tycker knappast han har gjort något för världsfreden och tycker därför att han är olämplig! Eller det har han? Han har skickat fler soldater till Afghanistan! Mer soldater brukar innebära mer fred! Tycker inte att Nobelkommittén ska falla för propaganda!

Bevisligen så kan man vinna nobels fredspris för att man har lovat något i en valkampanj! Detta skulle Idi Amin Dada känt till! Jag skulle kunna tänka mig att han skulle kunde lova att han skulle bota AIDS och cancer! Men tyvärr för honom så hann han gå ur tiden innan löften blev samma sak som framgång! Men nästa år så kommer Kim Jong-il att ta hem alla priser iaf som den norska nobelkommittén får bestämma!

Låt inte norrbagarna dela ut fler priser till Amerikaner utan låt det komma hem till Sverige!


Nästa års pristagare! Kungen av Propaganda! Det finns igen i Nordkorea som klagar! HAHA


Hellylle jo tjena!

Håll dig till den du lever med eller stanna singel annars finns en risk att du blir den nya Tiger Woods. Idag skriver Svenska Dagbladet som det vi redan visste om hur företagen med Tiger som frontpersson väljer att inte längre visa reklam med honom under de bästa sändningstiderna.

Jag tror att den ansvariga på Gillette för Tiger sitter löst, detsamma på Nike, Getorade och så vidare. När chefen kommer in och ställer denna mot väggen å frågar visste du inget av detta? Du skulle ta reda på allt som kunde ställa till det, du måste vetat om det? Varför sa du inget? Är du inte särskilt stor på jorden längre. Jag skulle inte vilja vara i varken Tiger eller dessa personers sits idag. Det blir spännande och se om Tiger någonsin kommer komma tillbaka till den position han var i innan katastrofen.

Lanseringen av denna dryck blev snabbt stoppad.
Kanske skall Gatorade istället satsa på att sälja den som libido stimulerande istället kommer bli en storsäljare.

 

/Fredriksson

Källa: SVD


Svenska kändisresor!

Återigen så ska jag dela med mig av en lysande affärsidé! Men som kanske inte är helt etiskt korrekt! Vi är många som under under delar av hösten har förundrat oss över en familj som tillbringar två veckor i en by i Halland varje sommar! Familjen handlar denna veckan allt de behöver för det kommande året!

Inspirerat av Hipp Hipps kändisresor och Brinkenstjärnas bartänderevent så vill vi här på liberalerna marknadsföra vårt nya företag! Kjell har under hela hösten förklarat sin kärlek för Grand Canaria

Så nu vill vi lansera ett charterföretag som med kändisar som lockbete ska dra ner ungdomar till solparadis och där kröcka ner dem jävligare än vanligt!

Men dessa programpunkter kommer nästa sommar bli en succé!

  • Dricka grogg med Kjell!

  • Grilla med Kjell!

  • Slöjd med Kjell, här får man lära sig att göra tältpinnar av armeringsjärn!

  • VIP-paketet ingår även en natt i tält med Kjell och grogg!

Samtidigt som Kjell är på resande fot kan man även få följa med på en bussresa med Rose-marie! Resan går givetvis till Ullared!

Om ni är intresserade av att bli en av våra affärsänglar så skriv i kommentarsfältet! Det är inget fel att tjänna pengar på andra kändisskap!

Vi kommer även att starta en ekonomikurs som kommer att ägarum på en finlandsfärja. Denna kommer Morgan att hålla i!


Landet Lagom!

I detta land skall allt vara lagom. Vi skall dricka mellanmjölk, äta bregottmellan, äta ett halvmörkt bröd, köra volvon med en lagom stor motor och du skall inte riktigt våga stå för din politiska ideologi. Svensken leker gränshoppare och när det blir lite väl radikalt på höger sidan hoppar vi över till vänstern. När vänstern börjar bli lite väl radikal hoppar vi till höger. Allt för att hjälpa landet lagom att bli något av en gyllene medelväg.

Vi kritiserade Sovjet vi kritiserar USA. Landet med nio miljoner invånare vill visa världen hur ett land skall styras vilken politik som är den ultimata. Detta ständigt hoppande mellan höger och väsnter leder i sin tur till att de två blocken blir mindre och mindre profilerade mot sin grund ideologi.

Dock händer något just nu, regeringen visar stake och tar tag i sjukförsäkringssystemet en reformförändring är pågång. Det är fantastiskt att se att det vågar, jag är stolt över Reinfeldt med team. Det är intressant att se varje Socialist komma ut ur stugorna och besvära sig över denna reform. Det är skönt att se att vi inte är så lagom som jag trodde. Det finns en vilja att förändra att göra något nytt. Det blir spännande att följa denna förändring som gör Sverige till ett bättre land.

/Fredrikssom

Ibland är en nyhet en senhet!

Idag skriver SVD om ett "massivt missnöje mot SJ", oj har det nu nått journalistiken att Sveriges järnväg inte håller klassen. SJ är synonymt med dålig service, dålig tekning, dålig tillgänglighet, höga priser.



Jag har då aldrig åkt tåg i Sverige och varit nöjd, jag har aldrig varit varken eller jag har bara vara besviken på SJ när jag använt deras tjänster. Det är fascinerande att en bransch med så lång historia inte kan sköta sig. Men det är ju inte särskilt konstigt att kommunismens statliga monopol ännu en gång visat att det inte håller.Jag var den första att välkomna en avreglering av järnvägen. Jag hoppas nu att lite tysk kvalitet kan ge oss bättre service, tillgänglighet, priser och punktlighet.

/Fredriksson

Källa: SVD DN



Stockholm visar vägen!

Stockholm är inte min favoritstad men för en gångs skull så är de inne på rätt spår! Jag tycker det är självklart att varken elever eller lärare ska få lov att maskera sig! Kvinnan som borde vara tyst och klä av sig sin Niqab! Hur vet jag att det är min lärare och inte någon annan! Jag kan se fördelarna när jag ska skriva tenta!

Lotta Edholm är numera en av mina största idoler! Denna kvinnan har skin på näsan! Det är bra att någon tar strid! Skolan ska vara religionsfri! Jag tror knappast en lärare hade fått ha på sig en tröja med Folkpartiet på! Men hela IKEA:s lakansavdelning är okej!

Jag tycker överhuvudtaget att kvinnoförnedrande utklädnader av detta slag passar på väldigt få arbetsplatser! Det är inte hygieniskt eller förtroende ingivande!

/Göransson

 

Lotta Edholm med och utan Niqab! Väljs själv vilket som är mest förtroendeingivande! (Niqab bilden är ett montage)


Fredag!

Idag kommer tusentals personer smita från kontoret några timmar tidigare. Tyvärr är golfsäsongen slut tänker det anställda och chefen skall inte gå innan lunch. De tänker att han kanske skall till fjällen och åka skidor eller på en weekend de hoppas innerligt att det skall kunna gå de där timmarna tidigare. Hinna till systembolaget innan köerna ringlar långa köpa sin box med vin, svänga förbi mataffären och plocka sin tacos. Snabbt förbi dagis och hämta barnen, som de nästan glömde i glädjen av att det är fredag. Hem in med barnen på dess rum på med en film, sliter i besturtning upp boxen med vin och häller i sig det första glaseet. Kokar ihop den där påhittade mexicanska rätten som det alltid skall vara på bordet när det skall firas och det skall det idag för det är fredag. Lämnar disken i diskhon fram med godis och chips och slumra till Idol och det femte glaset vin. Barnen börjar sakta somna. Du somnar på soffan.

Minn förutfattade mening om en typisk medlesvenssons barnfamiljs fredagskväll. Låter det roligt nej inte det minsta. Jag väntar ett par år till innan jag skaffar barn.

/Fredriksson

Skurt som stadsminister!


Aftonbladet lanserar dessa hemska rubriker idag! Vem fan vill se någon av dessa som Stadsminister? För mig är det som att välja mellan pest eller kollera!Den ena har mer testosteron än sin manliga kollega och den andra handlar Toblerone med Stadskortet! De är båda två högst olämpliga som stadsminister!

Mona gör uttalande om att kollektivet ska rädda SAAB! Man väntar bara på ”we shall overcome” och internationalen! Statliga kontor på SAAB tycker jag också var en av hennes bättre förslag! Väntar bara på att SAAB ska börja göra små bilar i plast i klassisk DDR-stil!

Maria påstår att hon representerar ett småföretagarparti! Den dag en småföretagare vill bo på kontoret i ett berg av papper så kan hon få makten! Men jag hoppas att småföretagare vill jobba och införskaffa sitt leve bröd! Vi vill inte ha in enfrågepartiet Sverige Demokraterna men enfrågepartiet Miljöpartiet ska vi stå ut med! USCH!!!
Jag tror hellre väljarna ser skurt som stadsminister än någon av dessa två! Jag har iaf mer förtroende för dockan!!

Hellre en Sverigedemokrat i riksdagen än en sosse i regeringen!
/Göransson


Maria "Tråk" Wetterstrand (Utsidan räknas!)

Komisk morgon. Hälften av sossarna ser hellre Maria "Tråk" Wtterstrand som statsminister än Mona Sahlin. Ingen av dessa två kvinnor har något att göra som statsminister. Mona för att hon är totalt inkompetent. Maria eftersom ständigt är bitter och arg bra ansikte utåt för Sverige, nej nej nej.... Utsidan räknas, ta en titt själva.





/Fredriksson

Turism!

Ni kan ju kolla vad huvudrubriken är i Dagens Industri idag. Jag skrev om det redan i helgen att turismen är räddningen för Sverige inte SAAB.

71 miljarder har turisterna spenderat vilke är mer än den totala exporten av lastbilar och personbilar. Detta säger allt. Sverige kvalar in som ett turism paradis. Det är här vi har framtiden. Snälla se det alla bakåtsträvare. En liten bilfabrik i Trollhättan kommer inte få Sverige att gå i graven. Er bitterhet och ovilja till förändring kommer däremot att göra det.

Källa: SVD

/Fredriksson

Med Mona vid rodret följer vi med i djupet!

"Nu gäller nationell samling för Saab och Trollhättan"

Vad är felet på denna kvinna? Dessa ord är citerade Mona Sahlin. Jag blir minst sagt upprörd och besviken. Visst visste jag att Mona inte skulle hänga i min julgran i år men detta utspel får mig att rysa, vilket land vill hon leva i. Ge dig och sköt ditt inte det som marknaden själv skall ta hand om. Hon vill även ha regeringskontor på SAAB, jag är mållös.

/Fredriksson

Liberalerna gillar rättvisa!

Idag blev det klart att facken fick betala skadestånd till Laval efter Vaxholmskandalen 2004. Hoppas vissa fackförenings förespråkare förstår att de inte kan bete sig hur som helst nu.


Detta är värt en tårta!

Källa: SVD DN
http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_3880709.svd

Sluta curla!

Jag blir så irriterad på föräldrar som låter sina barn löpa fritt i butiker!  Jag ska inte behöva hoppa över barn när jag är i butiker! Igår på Willy´s hade de små barnen börjat leka med en kundvagn! Ena ungen låg i vagnen medans den andra knuffade på! Jag gillar Jackas men inte när det utförs av två småbarn som inte är högre än vagnen de knuffar på!! Dessutom så gillar jag inte att var busken de knuffar mot!

Föräldrar håll reda på era jävla ungar annars kunde ni för i helvete burit kondom eller käkat P-piller! Jag vet att ni inte är ansvariga för vad era barn hittar på och detta tycker jag är sjukt! Man har mer ansvar för vad en hund gör, än vad man har för sina egna barn! Hade en hund hoppat på mig igår och bitigt mig så hade jag anmält och fått ersättning! Nu så blev jag påkörd av en femåring med kundvagn och kan därför knappt gå idag!

Håll reda på era barn!
Varför är inte föräldrar ansvariga på samma sätt som husse och matte är???


Ett snabbt svar!

Jag tycker personligen att det borgliga blocket har blivit allt för socialistiska sedan 2006. Jag hade gärna sett ett alternativt liberalt parti med sanna marknadsliberala och kapitalistiska värderingar. Jag tycker det är sorgligt att ni som tidigare röstat borgligt inte längre kommer stötta ett höger vridet Sverige. Jag har svårt att se denna lavin av populism ni anser att regeringen sköljer över oss. Jag tycker snarare att C, KD, FP och M är svaga i dagsläget klarra inte att ta hand om sina missnöjda väljare och ledaren är upptagen med att ta hand om EU och glömmer bort Sverige. Att klaga på populism har blivt på modet hos missnöjda Svenskar.

I mina grundvärderingar skall inget bolag i världen stöttas av sin stat. Varför skall då Sverige flyta med strömmen och stötta SAAB enbart för att resten av världen stöttar sin bilfabrikanter? Vi kan istället göra något annorlunda och visa vilken vikt vi tycker det är av att marknaden får sköta sina antaganden på marknaden. Företagsförvärv skall ske utan statlig inblandning. Oavsett om det gäller bilindustrin skogsindustrin eller vilken marknad som.

Protektionism är djävulens påfund, det gör ont i min kropp att se denna bli starkare i lågkonjuktur runt om i världen. De ända  jag vill är att få en förändring jag vet lika mycket som ni att världen inte ser ut som jag vill idag men för att den skall se ut som jag vill krävs föränding och det är den jag vill propagera för.

HLR i 30dagar till!

Då kom beskedet, tidigare än väntat GM skjuter till pengar i 30dagar till. Det måste betyda att det finns seriösa bud. Jag tror dock att det bästa vore att lägga ner SAAB nu på engång. Detta kommer enbart kosta mer än vad det ger är jag rädd för. Men motbevisa mig gärna och betala då tillbaka varje krona denna såpa har kostat Sverige.

Det bästa att minnas av SAAB 2009 är inte såpan utan den utmärkta reklamen med detta soundtrack.

/Fredriksson
Källa:DN SVD

Ps. Jag har ägt en SAAB och kommer äga en SAAB, men jag kommer aldrig driva ett företag som går med långsiktigförlust.


Dagens sämsta argument! (SAAB Cirkusen)

Skrotbil!

Förbundsordförande i Unionen Cecilia Fahlberg säger idag till Svenska Dagbladet att skrotningspremier hade räddat SAAB. Det måste vara 2009 års sämsta argument. Skrotningspremier hade troligen genererat fler nyregistrerade bilar men tro inte att det hade räddat SAAB. Det är alltid lika fascinerande med fackföreningsfolk som skall försöka förstå sig på en industri det inte kan något om. Det blir alltid lika snett, fel, vint och hysteriskt roligt.

Själv vet jag ett par saker om SAAB men fler vet jag inte. Jag tycker det gör bilar vilka både håller hög standard och klass de attraherar mig. Tyvärr tycker inte resten av världen det. Problemet det alltid handlat om är att bolaget inte kunnat gå med vinst vid de antal bilar företaget säljer. Jag läste vid ett tillfälle en beräkning om att en dansk familj som åker på skidsemester till Sälen genererar lika mycket exportkapital som en såld SAAB. Detta skall vi ha i åtanke då folk är rädda för att i och med att SAAB går i graven kommer Sverige falla sönder
och samman. Om företaget inte kan generera vinst måste det läggas ner, det är den dystra verkligheten. Konstgjord andning till någon som inte kommer leverera är enbart negativt för alla inblandade.

Det är bättre att det anställda på SAAB får leta efter nya yrken, kanske starta eget med de kunskaper de har med sig. Ett förslag, satsa på turismen, Sverige är unikt.

Nu väntar vi med spänning på GM:s beslut senare ikväll/natt. Jag sätter mina pengar på att SAAB har tillverkat sin sista bil. Sorgligt men helt klart det sundaste alternativet.



Det sundaste vore om denna aldrig kommer behöva skrotas!
(Dock ser den mycket trevlig ut!)


/Fredriksson
Källa: SVD

Kan inte låta bli!

På morgonen kommer informationen om att Tiger Woods kommer att hoppa av sin egen tävling i Karlifonien. Orsaken är givetvis de senaste dagarnas uppståndelse kring den mystiska bilolyckan. Min åsikt till vad som egentligen händer är glasklar:


  • Det uppdagades i förra veckan att Tiger varit otrogen mot Elin.
  • De hade varit stelt mellan Elin och Tiger hela veckan.
  • På Lördag kvällen kulmenerade bråken.
  • Tiger flyr i sin bil
  • Elin dunkar in bakrutan med en golfklubba
  • Tiger tappar kontrollen och kör i en brandpost och sedan ett träd.
  • Paret blir chockade och pusslar snabbt samman en uppdiktad historia om vad som hänt
Nu är det bara för Tiger att hoppas att han hade ett ordentligt äktenskapsförord, annars blir den blonda svenska barnflickan snart en av Sveriges rikaste.

PS! Det finns även fakta i Amerikanska medier om att det skulle vara Elin som orsakat Tigers ansiktskador och inte alls bilolyckan i sig.

Källa: SVD
Kalifornien

RSS 2.0