Ett snabbt svar!

Jag tycker personligen att det borgliga blocket har blivit allt för socialistiska sedan 2006. Jag hade gärna sett ett alternativt liberalt parti med sanna marknadsliberala och kapitalistiska värderingar. Jag tycker det är sorgligt att ni som tidigare röstat borgligt inte längre kommer stötta ett höger vridet Sverige. Jag har svårt att se denna lavin av populism ni anser att regeringen sköljer över oss. Jag tycker snarare att C, KD, FP och M är svaga i dagsläget klarra inte att ta hand om sina missnöjda väljare och ledaren är upptagen med att ta hand om EU och glömmer bort Sverige. Att klaga på populism har blivt på modet hos missnöjda Svenskar.

I mina grundvärderingar skall inget bolag i världen stöttas av sin stat. Varför skall då Sverige flyta med strömmen och stötta SAAB enbart för att resten av världen stöttar sin bilfabrikanter? Vi kan istället göra något annorlunda och visa vilken vikt vi tycker det är av att marknaden får sköta sina antaganden på marknaden. Företagsförvärv skall ske utan statlig inblandning. Oavsett om det gäller bilindustrin skogsindustrin eller vilken marknad som.

Protektionism är djävulens påfund, det gör ont i min kropp att se denna bli starkare i lågkonjuktur runt om i världen. De ända  jag vill är att få en förändring jag vet lika mycket som ni att världen inte ser ut som jag vill idag men för att den skall se ut som jag vill krävs föränding och det är den jag vill propagera för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0