Landet Lagom!

I detta land skall allt vara lagom. Vi skall dricka mellanmjölk, äta bregottmellan, äta ett halvmörkt bröd, köra volvon med en lagom stor motor och du skall inte riktigt våga stå för din politiska ideologi. Svensken leker gränshoppare och när det blir lite väl radikalt på höger sidan hoppar vi över till vänstern. När vänstern börjar bli lite väl radikal hoppar vi till höger. Allt för att hjälpa landet lagom att bli något av en gyllene medelväg.

Vi kritiserade Sovjet vi kritiserar USA. Landet med nio miljoner invånare vill visa världen hur ett land skall styras vilken politik som är den ultimata. Detta ständigt hoppande mellan höger och väsnter leder i sin tur till att de två blocken blir mindre och mindre profilerade mot sin grund ideologi.

Dock händer något just nu, regeringen visar stake och tar tag i sjukförsäkringssystemet en reformförändring är pågång. Det är fantastiskt att se att det vågar, jag är stolt över Reinfeldt med team. Det är intressant att se varje Socialist komma ut ur stugorna och besvära sig över denna reform. Det är skönt att se att vi inte är så lagom som jag trodde. Det finns en vilja att förändra att göra något nytt. Det blir spännande att följa denna förändring som gör Sverige till ett bättre land.

/Fredrikssom

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0