Mycket av varje gör dig lyckligast!

På en av de svenska publikservice kanalerna visas varje fredag Skalvan, en norsk talkshow som samsänds i de två länderna. Inget ont om Skalvan, det var bara lite bakgrundsinformation. Men publikservice kan vi ju slänga i kvarnen och tv-licensen kommer jag aldrig betala.

Men nu till det väsentliga. Världsartisten Robbie Williams var på plats efter ett ca 3 år långt uppehåll är han tillbaka i rampljuset. Denna kille har festat som ingen annan men är fortfarande i god form. Visst har det krävts en och annan avgiftning och ett och annat uppehåll men han håller sig fortfarande pigg och fräsch trots sitt bitvis hårde levende.

Han förklarade att han ständigt fick tampas med två viljor den ena som enbart ville festa och åter festa, den andra sidan lockade honom att leva sunt träna och ta hand om sin kropp. Jag tror att hitta balansen mellan dessa två viljor är de som gör att du blir lycklig och kommer leva ett långt liv. Visst Robbie kanske har knaprat ett par tabeltter för mycket i sina dagar och det är inte det jag uppmuntrar till.

Men att enbart leva på morätter och avgiftningsdrycker och klä sig i hampa kommer inte göra det lycklig, inte heller kommer ett ständigt festande och total avsaknad av omtanke för din kropp göra det heller.

Dock kommer kobinationen av att äta sunt, träna regelbundet och festa när du känner för dig göra dig lycklig. Det viktiga är att du inte kompromissar bort saker som gör dig glad och lycklig utan hittar vägar till att utföra dessa.

Till alla som påstår att denna kobination av liv inte fungerar säger jag bara ni har för dålig självdisciplin.


Varför välja när du kan få båda?

/Fredriksson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0