Anala Sverige!

Det lanseras en energidryck som heter Cocaine och Svensk media är i lågor! Så hemsk att man syftar på en drog när man säljer energidryck! Alla energidrycker innehåller koffein, det är också en drog om ingen visste! Koffein innehåller Xantinalkaloid och det fungerar som en Psykoaktivt centralstimulerande drog! En annan centralstimulerande drog är amfetamin! Så den borde inte heta Cocaine utan Amfetamin!

Nu vill storebror EU införa 18 årsgräns på energidrycker, ser fram emot att få visa leg nästa gång jag vill ha en vodkaredbull och då inte för att köpa vodkan utan redbullen!

Fredriksson och jag tycker givetvis att det är kul med en energidryck som Cocaine som skakar om svenskarna! Däremot gillar vi inte det anala tänkandet!

 

Vi kan tänka oss att starta ett investmentbolag med syfte att investera i högst kommersiella produkter! De ska dessutom gärna skaka om i media! All publicitet är bra publicitet!

Exempel på branscher

  • Porrindustrin, Berth Milton Jr har länge pratat om hur han vill dra ner på sitt ägande i private. Vårt investmentbolag köper gärna en del av kakan

  • Dun, Varför ska man behöva slakta djuren för att ta deras dun? Vi slaktar inte lammen för att ta deras ull! Det växer ut igen!!!

  • Vapen, Länder krigar och i Sverige har vi värnpliktiga så varför ska man inte få tillverka och sälja vapen? Gärna trampminor som ser ut som leksaker! Varför får inte Svenska bolag sälja vapen till länder i krig? Tillgång och efterfråga! Dessutom hur ska man kunna sälja krigsmateriel till länder som befinner sig i fred utan att produkterna är testade på riktigt!

  • Ett cigarettmärke som syftar på marijuanarökande, Joints tex! Eller varför inte rökheroin!

  • Ungdomsresor till Partyhålor som Ayianapa som i reklamen lovar fyllor, oskyddat sex med främlingar från Västerås. Resebolagen är bara såna fegisar! / Göransson


Kommentarer
Postat av: mikee

Vart finns bilden i större format ? Jag blev typ kär i blondinen med tuttarna.

2009-11-30 @ 01:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0