Istid snarare än ökentid!

Startar upp dagen med hopp om mildare väder och möjliga mil i skidspåret, men termometern visa åter igen -26 grader, inge vidare att anstränga lungorna i. Får bli att träna inomhus ännu en dag, trist.

Denna vinter kommer gå till historien som den kallaste och snörikaste på jag vet inte hur länge men att den går till historien det är klart. Fascinerande fakta just nu är att det är mer snö i Stockholm i antal centimeter än i skidmetropolen ÅRE.  Det har rapporterats om -23 grader på Lidingö denna morgon.

Jag tycker det är intressant att inte media har tagit upp några bakomliggande orsaker till denna supervinter. Det talas om El Nino vilket skulle förklara det varma och nederbördsrika vädret i Vancouver och Whistler men det är ingen expert som talar ut om detta i media. Är det så att den globala uppvärmningen bara är en bluff för att tjäna pengar? Går vi istället mot en ny istid? Aldrig mer bada i Östersjön? Den som lever få se.

Intressant sida för snönördar: http://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/snodjup

 

/Fredriksson


Kommentarer
Postat av: Leonel

Det säger sig väl självt? Om tittarna i flera år blivit blåsta på sina telefonavgifter måste ju huvuden rulla, och då blir det inte Bosse på tech support som ryker utan cheferna som rimligtvis var de som okejade fifflet.

2010-02-22 @ 14:05:37
URL: http://leonel-marjavaara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0